Brands

Vindusløsninger til ethvert bygg.

Vår produkter tilgodeser både et funksjonelt og estetisk behov, og vi tilbyr et hav av muligheter, der passer til alle typer av bygg. Aluminium ute – tre inne, PVC med høy isoleringsevne, lav energiglass som standard, slanke, klassiske profiler der sikrer maksimalt lys innfall.

Everluxx Plus®, Everluxx Classic®e og Everluxx Nord i miljøvennlig PVC-u samt Alux® og Alux®e i tre/alu, utgjør et sterkt fire-kløver, hvor miljø, design og kvalitet står øverst på listen over fordeler.

Alux® og Alux®e fra Hvidbjerg Vinduet er den nye generasjon av tre/alu vinduer og dører i stilrent design til både det klassiske og det utradisjonelle bygg. Alux® og Alux®e krever med sin oppbygging av tre innvendig og aluminium utvendig minimal vedlikehold.

Et isolatorprofil fremstilt av kompositt mellom den innvendig tredel og den utvendige alu klimaskjerm motvirker effektivt kuldebroer og kondensdannelse – og gir samtidig en forbedret isoleringsevne.

Everluxx Plus®, Everluxx Classic®e og Everluxx Nord PVC vinduer og dører fra Hvidbjerg Vinduet er fremstilt i miljøvennlig og vedlikeholds vennlig PVC-u - én av de sterkeste og mest holdbare PVC'er som finnes. Materialet falmer ikke og er værbestandig, skal aldri males da det ikke angripes av sopp og bakterier.

Everluxx Classic®e  setter ny standard med hensyn til isoleringsevne og er utviklet til å kunne etterleve nåtidens og framtidens krav til energi riktige vinduer.

Everluxx Plus® er et komplett dør- og vindussystem som omfatter 2-veis vinduer og dører, balkongdører, ytterdører, skyvedører og karnapp løsninger.

Everluxx Nord er NDVK godkjent og er utviklet spesielt til det norske marked og er med det kjente Spilka beslag, som siden 1970-tallet har vært det ledende kvalitetsbeslag for toppsvingsvinduer